Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/batoutlet/ocartdata/storage/modification/system/library/db/mysqli.php on line 48Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/batoutlet/ocartdata/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 113Termeni si conditii (Batoutlet.ro)
Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

 • Termeni şi condiţii

   

  • CONDIŢII DE UTILIZARE

  Utilizarea site-ului https://batoutlet.ro/  implică acceptarea tuturor termenilor şi condiţiilor enunţate mai jos.

  Site-ul batoutlet.ro  este proprietatea

  Silver Star Light SRL

  J40/2173/2020, CIF 42270557

  Bucuresti

   

  Sector 1, Strada Sofia, Nr 16

  .

  Silver Star Light SRL are în proprietate şi vinde, către clientul persoană fizică sau juridică, produsele expuse pe www.batoutlet.ro  şi încasează de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corectă şi în cele mai bune condiţii a www.batoutlet.ro  se recomandă citirea cu o sporită atenţie a acestor termeni şi condiţii.

  Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens.  Silver Star Light SRLnu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

   

  • DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

  Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achiziţionare, dacă acestea se află pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastră ne înaintaţi cererea de achiziţionare a produselor noastre. Magazinul online www.batoutlet.ro va onora comandă dumneavoastră doar dacă produsele se află pe stoc şi la preţul menţionat.

  Atunci când un produs din comandă dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră. Batoutlet.ro foloseşte un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizează periodic, însă există posibilitatea că în cazul în care mai mulţi clienţi lansează comandă în acelaşi timp sau softul generează o eroare să putem primi o cerere de achiziţie a unui produs de la mai mulţi clienţi sau că produsul să apară disponibil cu toate că a fost deja achiziţionat de către un alt client. Batoutlet.ro  îşi informează clienţii înainte de finalizarea procesului de comandă de aceste riscuri şi nu permite continuarea procesului în lipsa acestui acord.

  “Confirmarea de Înregistrare a Comenzii primită de către Cumpărător automat, nu creează obligaţii contractuale şi nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.

  Comandă plasată on-line de către Cumpărător, va fi considerată valida numai după confirmarea acesteia de către Vânzător.

  Validarea comenzii de către Vânzător se va face prin mesaj scris (e-mail) către Cumpărător prin trimiterea unui e-mail de confirmare a „expedierii comenzii”

  Validarea comenzii de către Vânzător se face doar dacă:

  1. Datele de Cumpărător sunt complete şi corecte;
  2. Produsele din comandă Cumpărătorului sunt disponibile;
  3. Nu există erori în sistem care ar putea genera preţuri greşite (ex.: valoare a preţului zero/Lei)

  Acest moment marchează încheierea contractului de Vânzare -Cumpărare.”

   

  • PREZENTAREA PRODUSELOR

  Caracteristicile produselor, în special culoarea acestora, aşa cum o vedeţi pe site, depinde de proprietăţile monitorului dumneavoastră, astfel există posibilitatea că nuanţă produsului să difere în realitate.

  • POLITICĂ DE PREŢURI

  Preţurile afişate pe www.Batoutlet.ro.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier.

  • GARANŢIA COMERCIALĂ A PRODUSELOR

  Se acordă în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992 şi are o valabilitate de 30 de zile de la dată cumpărării.

  • CORESPONDENŢĂ ELECTORNICĂ

  Prin vizitarea site-ului, folosirea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societăţii noastre, comunicarea se realizează electronic, considerând astfel că utilizatorul îşi da consimţământul pentru primirea notificărilor electronice, incluzând comunicări prin e-mail sau anunţuri pe site.

   

  • DREPTURI DE AUTOR

  Conţinutul site-ului www.Batoutlet.ro este proprietatea  Silver Star Light SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Batoutlet.ro  a oricăror elemente aflate pe site se pedepseşte conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept în urmă unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacţiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.

  • LITIGII ŞI LEGEA APLICABILĂ

  Prin utilizarea site-ului www.Batoutlet.ro  utilizatorul îşi da acordul asupra faptului că legile române guvernează Condiţiile şi Termenii de utilizare expuşi mai sus. Orice dispută ar putea apărea între societatea noastră şi utilizator va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă a conflictului nu este posibilă, acesta va fi soluţionat de instanţa competenţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

  • DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

   Silver Star Light SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe magazinul online spre comercializare. Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putând avea o nuanţă diferită. Nu garantăm disponibilitatea în stoc a produselor afişate, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a livra parţial sau a nu livra o comandă. Dacă s-a făcut plata în avans a produselor, veţi avea dreptul de a primi banii înapoi pentru produsul respectiv. În cazul în care nu se poate onora comandă, clientul va putea cere returnarea sumei achitate şi încasate deja de  Silver Star Light SRL nu şi alte despăgubiri.

  • DISPOZIŢII FINALE

  Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

  • COMENTARII ŞI SUGESTII

  Orice comentarii şi sugestii referitoare la serviciile şi produsele oferite de www.Batoutlet.ro pot fi transmise pe adresa contact@Batoutlet.ro