Menu
Your Cart

Prim Ajutor

Model: 2038522
Aparat remodelare abdomen cu electrostimulare Stimularea musculara electrica (EMS), cunoscuta si sub denumirea de stimulare electrica neuromusculara (NMES), este stimularea contractiei musculare utilizand impulsuri electrice. Impulsurile imita potentialul de actiune provenit din sistemul nervos cent..
Lei61,00 Lei129,90
Model: 2042596
Pachet format din Aparat pentru Muschii Fesieri + Centura Smart Fitness pentru Abdomen si Brate, Anticelulitic, Modelare, Masaj, Tonifierea Muschilor FesieriStimularea musculara electrica (EMS), cunoscuta si sub denumirea de stimulare electrica neuromusculara (NMES), este stimularea contractiei musc..
Lei75,00 Lei110,00
Model: 11914
EMS hips trainer oferit de magazinul nostru online. Dispozitivul pentru tonifiere musculara dispune de tehnologia EMS, cunoscuta si sub denumirea de stimulare electrica neuromusculara (NMES), este stimularea contractiei musculare utilizand impulsuri electrice, acestea imita potentialul de actiune pr..
Lei61,00
Marca: VITORGAN Model: JK15
Solutie potrivita pentru a trata durerile, contuzii musculare pe baza de gel rece. Ideal dupa un efort sustinut sau un exercitiu intens.Formula inovatoare cu: combinatie de mentol si extract de arnica ofera o actiune analgezica puternica, calmanta si tonica. Totodata, covafresh ofera pielii un senti..
Lei190,00 Lei300,00
Leukoplast Strong - plasturi puternic aderenti 20buc/cutie
Nou -65 %
Marca: BSN Medical Model: JK62
Plasturii Leukoplast® Strong sunt destinați utilizării la scurt timp ca acoperire pentru răni minore, cum ar fi tăieturi, lacerații, abraziuni sau ca acoperire a locurilor de puncție• Puternic aderent pentru o potrivire sigură Leukoplast® strong - pansament non-steril• Pansament super absorbant• Res..
Lei17,99 Lei51,50
Model: 900145
Palm support oferit de magazinul nostru online. Palm support poate fi gasit in categoria:  ACCESORII...
Lei24,00 Lei50,00
Marca: VITORGAN Model: JK11
Steril, fara imperfectiuni, foarte absorbant, protejeaza impotriva infectiilor, previn sangerarea, accelereaza procesul de vindecare. Este ideal pentru ranile minore, ajuta la vindecarea mai rapida, potrivit pentru leziuni minore si rani superficiale 5x5cm - 5 bucati ambalate individual.&n..
Lei29,00 Lei68,80
Model: JK08
Plasturele antiherpetic Ceroxmed ajuta la cicatrizarea herpesului bucal. Acesta ia nastere din asocierea unui plasture, care constituie o bariera utila de protectie si tratare a herpesului, in combinatie cu Acidul Hialuronic, a carui capacitate de a retine apa ajuta la mentinerea unui nivel corect d..
Lei28,80 Lei68,47
Marca: VITORGAN Model: JK09
Spray hemostatic pentru restabilirea ranilor minore de suprafata. Componentele sale active creeaza un strat de pulbere peste rana, care se transforma treptat intr-un hidrogel racoritor si absoarbe sangele din zona ranita.Formula bazata pe: Alginat de calciu (AlgicareTM), este un produs natural ..
Lei54,74 Lei109,50
Marca: VITORGAN Model: JK17
Crema naturala de corp special conceputa pe baza de ulei si extracte de plante cu actiune analgezica si relaxanta impotriva durerii musculaturii. Contribuie la usurarea instantanee a oricarui disconfort muscular (frig, gripa, rigiditate, tensiune, crampe, entorsa, fractura, dislocare). Potrivit..
Lei190,00 Lei279,00
Marca: VITORGAN Model: JK16
Crema naturala de corp special conceputa pe baza de ulei si extracte de plante cu actiune analgezica si relaxanta impotriva durerii musculaturii. Contribuie la usurarea instantanee a oricarui disconfort muscular (frig, gripa, rigiditate, tensiune, crampe, entorsa, fractura, dislocare). Potrivit..
Lei29,75 Lei67,00
Marca: VITORGAN Model: JK10
Vata de bumbac hemostatic: produs steril cu activitate antimicrobiana si antibacteriana prin radiatie (raze R).Formula bazata pe alginat de calciu (AlgicareTM) este un produs natural din alge marine, cu un efect hemostatic puternic, care previne si opreste sangerarea mica si medie si are o acti..
Lei33,32 Lei75,00
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)