Menu
Your Cart

Manusi de protectie

Model: PM01
Mănuși chirurgicale din Latex, nepudrateDouă straturi pentru a crește rezistența și rezistența la puncțieSensibilitate tactilă completă la vârfurile degetelor, excelentă pentru manipulare și suturiDe culoare maro pentru a reduce strălucirea cauzată de iluminatul chirurgicalManșetă sterilă, fără marg..
Lei0,00
Model: PM02
Mănuși Chirurgicale din Latex, Nepudrate - MP-PERFECT® ExcellentManșetă armată dreaptă pentru a menține mănușa în poziție sigurăManșetă mai lungă pentru acoperire și protecție suplimentarăManșetă sterilă, fără margele, de unică folosințăPotrivit pentru operații sensibile (chirurgie oculară, neurochi..
Lei0,00
Manusi pentru Examinare din  nitril - Nepudrate, Nesterile Manusi pentru Examinare din  nitril - Nepudrate, Nesterile
Nou -53 %
Model: JK67
Manusi nitril cu varful degetelor texturat. Fără pudră. Nu este fabricat din latex de cauciuc natural. Medicamentele chimio testate. Testat chimic de laborator. Ambidextru. Manșetă standard. Culoare negru Standards: ASTM D6319, ASTM D412, ASTM D573, ASTM D5151, ASTM D6124, EN455 part 1,2,3&..
Lei69,99 Lei150,00
Model: PM03
Mănuși pentru examinare din Latex, Sterile nepudrate - ConfidentSterilizate cu gaz de etilen oxid (EO)Vârful degetelor și palma cu textură moaleLatex din cauciuc naturalAmbalate individual și de unică folosințăPotrivit pentru examinarea femeilor, urgență, intervenții chirurgicale minore și cateteriz..
Lei0,00
Model: PM06
Mănuși pentru examinare din Vinil, NepudratelFabricate din clorură de polivinil (PVC)Potrivit pentru persoanele alergice la latexRezistență mai puternică la substanțe chimice în comparație cu mănușile din latexNesteril, de unică folosințăAdecvat pentru scopuri medicale generale, laboratoare și indus..
Lei0,00
Model: PM04
Mănuși de examinare stretch din vinil fără pudră, în culoarea latexului natural (bej)Se simte ca mănuși de latex și nu are efecte de latexFabricat din clorură de polivinilPotrivit pentru persoanele cu alergii la latexMai rezistent la solvenții chimici decât mănușile din latexNesteril - de unică folo..
Lei0,00
MANUSI PENTRU EXAMINARE SI HORECA DIN NITRIL - NEPUDRATE, NESTERILE CULOARE NEAGRA
Nou -53 %
Model: PM07
MANUSI PENTRU EXAMINARE SI HORECA DIN NITRIL - NEPUDRATE, NESTERILEHipoalergenicRezistent la substanțe chimice, ulei, solvenți, grăsimi, lubrifianțiÎndepărtarea ușoară a adezivului hipoalergenic și a robinetului ElastoplastNesteril, de unică folosințăAdecvat pentru scopuri profesionale generale, lab..
Lei69,99 Lei150,00
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)